Lidmaatschap

Studeer je Internationaal en Europees recht of ben je student rechten bij de Rijksuniversiteit Groningen? Dan kun je lid worden van VINTRES! Voor slechts €15,00,- per jaar word je lid en krijg je toegang tot alle activiteiten van VINTRES en ontvang je drie maal per jaar ons verenigingsblad de “Opinio Iuris”. Je kunt je aanmelden door hier het aanmeldingsformulier te downloaden en op te sturen naar:

Studieverenging VINTRES
Oude Kijk in ‘t Jatstraat 26
Postbus 716
9700 AS Groningen

Of meld je online aan voor het lidmaatschap via het online contactformulier. Lijkt het je ook leuk om je actief in te zetten voor VINTRES door commissielid te worden en zo het maximale uit je studie en lidmaatschap te halen, kijk dan hier voor onze commissies en hoe je kunt solliciteren.

Donateur worden

Ben je afgestudeerd en wil je betrokken blijven bij VINTRES of wil je VINTRES graag steunen? Dan kun je donateur worden! Voor het vrijblijvende donateurschap is een bijdrage vereist welke minimaal de lidmaatschapscontributie bedraagt. Voor de mogelijkheid ‘donateurschap voor het leven’ is een eenmalige donatie vereist welke minstens tien keer de contributie bedraagt. Interesse in één van de mogelijke donateurschappen? Download dan hier het donateurschapsformulier en stuur deze op naar:

Studieverenging VINTRES
Oude Kijk in ‘t Jatstraat 26
Postbus 716
9700 AS Groningen

Een donateurschap kan ook aangevraagd worden door het contactformulier in te vullen. Vervolgens zul je het donateurschapsformulier zo spoedig mogelijk thuis ontvangen!